Kom tæt på Niebuhr

Er du også til lange og givende forhold?

Vi tror på værdien af gode, nære samarbejder


Hos Niebuhr Gears opfatter vi ikke vores kunder som kunder i traditionel forstand. Vi vil hellere tale om et langvarigt partnerskab, hvor vi samarbejder i alle processer og gensidigt udvikler hinanden med størst mulig merværdi til følge hos begge parter.

Tæt samarbejde gælder i alle henseender. Det gælder i det indledende arbejde med beregninger, i valget af de rette råmaterialer, i den tekniske sparring undervejs i processen og i den nøjagtige dokumentation af produktkvaliteten – for ikke at tale om hele det logistiske samarbejde.

Som samarbejdspartner kan du forvente en høj servicegrad hos Niebuhr Gears. Vores virksomhedskultur – med skarpt fokus på produktkvalitet, fleksibilitet og gennemsigtighed i alle processer – gør det muligt at servicere din virksomhed hele vejen.

Heldigvis sætter vores kunder pris på samarbejdet. Langt de fleste kunder har vi samarbejdet med i årevis, og vi har oftest været på en fælles ”udviklingsrejse”. Det knytter tætte bånd mellem den enkelte kunde (samarbejdspartner) og Niebuhr Gears – både på det personlige og professionelle plan.

Læs mere om vores historie

Vi arbejder for dig

og vi udfordrer dig til at udfordre os

 

Being Present

Focused, supportive and professional communication and cooperation.

Always Accurate

Meeting demands to the satisfaction of all stakeholders.

Innovative Behavior

Achieving continuous improvements, new solutions and Technologies.

Staying Trustworthy

Securing strong relations through honest, open and supportive behaviour.

Gennem viden, præcision og fleksibilitet sikrer vi din virksomheds fremtidige bevægelse og holdbarhed.


Se hvad vi kan gøre for dig

Hos os er du ikke bare endnu en kunde

Vi tager samarbejdet et skridt videre

I vores verden er et godt kundeforhold lig med et langsigtet partnerskab, hvor vi samarbejder i alle dele af processen. Og skaber udvikling med størst mulig gensidig merværdi.

Samarbejdet gælder hele vejen: I den indledende dokumentationsvurdering, i udvælgelse og indkøb af råmaterialer, i den tekniske sparring under processen, i den specifikke dokumentation af kvalitet – og i logistikken.

I tæt samarbejde tænker vi konstant fremad og sikrer gearløsninger til fremtiden. Baseret på innovation, nye ideer, fleksibilitet – og en konstant stræben efter perfektion. Det holder både os og vores samarbejdspartnere i sund og sikker bevægelse.

Læs mere om dine muligheder

Service

Vi tilbyder vores partnere, ikke blot at producere, men også at lagerføre deres tandhjul. Det betyder at vi med kort varsel kan levere "just in time" og i de rigtige mængder - og sikrer dermed, at I er køreklare så hurtig som muligt.

Rådgivning

Gennem vores råd og rådgivning sørger vi for, at du som partner kan træffe de rigtige beslutninger og udføre dem, som havde du selv ligget inde med den relevante ekspertise og viden.

Processen

I samarbejdet med kunder om nye projekter og udfordringer, overvåger og dokumenterer vi alle aspekter i processen. Dermed sikrer vi, at alt udføres i den rigtige hastighed men også endnu vigtigere, at alle aspekter i projektet defineres med bedst mulige fordele for alle involverede parter.

Cooperation

Dette er sandsynligvis den vigtigste feature i måden vi arbejder på. At arbejde sammen med os er et partnerskab. Både du og vi skal udvikles og drage fordele af samarbejdet. Det er utopi at tro, at nogen kan vinde alene. Vores erfaring er, at ærlig og dedikeret samarbejde, styrker os alle.

keyboard_arrow_up