Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket......

 

Quality engineer/technician

Kan du eksekvere og skabe resultater, og brænder du for kvalitet i metalbearbejdning og samspillet med leverandører og kunder, så kan det være dig, vi er på udkig efter.

Som Q-PTA ingeniør/tekniker får du ansvaret for kvaliteten på Niebuhrs produkter ved at sikre overensstemmelse mellem kundekrav, produktions- og kontrolkrav i Niebuhrs processer.


Om jobbet

Dine opgaver vil give dig en tværorganisatorisk bred rolle, hvor du vil have direkte og tæt kontakt med kunder, produktionen og leverandører i forhold til levering af APQP-dokumentation, afvigelsesbehandling, og kvalitets-rapporteringer.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Afvigelsesbehandling på baggrund af interne afvigelser og kundereklamationer, herunder årsagsanalyse med brug af Q-værktøj som f.eks. fiskeben, ”5 x why” mv. Afhjælpende og forebyggende handlinger dokumenteret i 8D rapporter

  • Gennemgang af specifikationer og kontrakter fra kunder

  • Review af produktionsgrundlag, herunder tegninger, ruter, maskinkort mv.

  • Udarbejde og opdatere APQP/PPAP-dokumentation for ordrer til vind industrien

  • Deltage på kundemøder hvor status rapporteres for APQP/PPAP-dokumentation, kundereklamationer o. lign.

  • Udarbejde, implementere og følge op på proces- og slutkontrol i produktionen

  • Eksterne audits, herunder leverandøraudits og leverandørgodkendelser

  • Support til udvikling og vedligeholdelse af SOP i produktionen

  • Projektdeltager & superbruger for implementering af nyt afvigelsesbehandlingssystem

Du får reference til QHSE-chefen. Daglig arbejdsplads vil være i Ikast, men der vil også efter behov være rejseaktivitet (forventeligt 5-15 dage årligt) blandt andet til virksomhedens leverandører i Danmark, Europa og Kina.

Dine kvalifikationer

Du har gerne minimum 3 års erfaring fra et lignende job, helst fra metalindustrien, hvor du har fået godt kendskab til de forskellige værktøjer indenfor kvalitet. Kvalitetsindsatsen vil være en betydende del af jobbet, og derfor er erfaring hermed et krav. Du har gennem tidligere jobs vist, at du kan skabe resultater og fremdrift med din systematiske, metodiske, analytiske og synlige tilgang til jobbet. Du tager hurtigt action på fokusområder, og er en stærk afslutter. Du er klar til at give sparring og redskaber til dine kolleger, så I sammen når de opsatte mål. Du skal have evnen til både at kunne se det store billede, men skal også kunne gå i detaljen, når det er påkrævet for løsning af opgaven. Du trives på produktionsgulvet og forstår at vinde dine kollegaer over på din side. Du skal naturligvis være robust og tilpas vedholdende, når du har fakta på din side.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har formentlig en uddannelse som produktionsteknolog, maskinmester, ingeniør eller lignende. Har du erfaring med statistik, herunder måske taget en Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse, vil det være en klar fordel. Det er også en fordel, hvis du allerede har erfaring med den kunderettede del af kvalitetsarbejdet. Hvis du ikke er uddannet i APQP4Wind, skal du være villig til at tage denne uddannelse.

Du er stærk på Microsoft Office herunder Excel og andet software, f.eks. Minitab og Power BI. Har du erfaring med kvalitetsstyringssystemer, er det en fordel. Du skal beherske dansk og engelsk i skrift og tale.

Ansøgning

Send din ansøgning samt CV allerede i dag til job@niebuhr.dk. Ansøgningerne behandles løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Kristina Winkler
kwi@niebuhr.dk
Tlf.: +45 2261 9804

Vi er altid på udkig efter dygtige industriteknikere med lyst til at lave tandhjul.....

 

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til job@niebuhr.dk


OBS!!
Pga. lovgivning om beskyttelse af persondata, er det vigtigt, at du i din mail gør opmærksom på, at vi må gemme din ansøgning. Ellers er vi nødt til at makulere den straks, hvis ikke vi pt. har en ledig stilling, som passer til din profil.

keyboard_arrow_up