Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket......

 

Industriteknisk Specialist for PTA (funktionær)


Er du industriteknikeren, som alle kollegerne vender sig mod, når de har brug for teknisk assistance? Har du lyst til at blive en del af et fagligt og socialt stærkt team?  Har du teknisk flair, så du kan blive en mester i tandhjulsteknik, og har du lyst til at arbejde med produktoptimeringer og teknologiudvikling? Så kan det være dig, vi skal bruge til dette job som industriteknisk specialist i vores tekniske afdeling.

Som en del af vores produktionssupportgruppe skal du være teknisk sparringspartner for vores højtkvalificerede produktionsmedarbejdere omkring nye produkter, og du vil komme til at arbejde sammen med værktøjs- og maskinleverandører i forbindelse med teknologiudviklingsprojekter.

Du vil efter grundig oplæring, og i takt med at du opbygger erfaring, gradvist udvikle dit ansvar så du til sidst bliver ansvarlig for bl.a. opfølgning og indførelse af nye produkter i de spåntagende processer med fokus på værktøjer, processer, CAD/CAM samt fremtidens nyeste teknologi.

Dine opgaver kan blandt andet være:

  • Daglig produktionssupport på den løbende drift.

  • Indførelse af prototyper i produktionen, herunder at bidrage til indkøring af disse (faglig teknisk sparring).

  • Opfølgning og sikring af kort gennemløbstid på prototyper i produktionen sammen med projektlederen.

  • Deltagelse i kostpris reduktionsprojekter (procesoptimering).

  • Projektsupport ved maskinindkøb.

  • Ad-hoc kvalitetsopgaver i den løbende drift.

  • Ad-hoc CAD-tegninger, eks. Drejetegninger.

Der er tale om en nyoprettet stilling, som du selv kan være med til at udvikle. Med tiden bliver din rolle meget selvstændig, og du vil få ansvar for at styre din egen tidsanvendelse. Arbejdspladsen er i Ikast, men du vil kunne få noget rejseaktivitet i forbindelse med leverandørbesøg, messer o.lign. 

Dine kvalifikationer  

Du er uddannet industritekniker eller lignende og har faglig erfaring med teknisk arbejde indenfor metalindustrien. Du har en god forståelse for produktion og har viden indenfor spåntagende bearbejdning. Du er kvalitetsbevidst og tænker derfor fejlminimering ind som en naturlig del af dit arbejde. Du har en god evne til at kommunikere med alle, og kan opbygge samarbejdsrelationer tværfagligt i organisationen, så du kan drage nytte af den meget store know-how, som alle vores medarbejdere er i besiddelse af.

Du skal kunne lide at arbejde ”Hands On” og kunne se dig selv som en central person med en stor berøringsflade, der kan håndtere at multitaske og som til stadighed forstår at arbejde struktureret.

Det er ikke et krav, at du er bekendt med Inventor, men du skal have forståelse for tegningsudarbejdelse og have lysten til at lære at tegne.

Ansøgning:

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Jesper Vedstesen på tlf. 9660 5092.
Din ansøgning skal sendes til job@niebuhr.dk. Ansøgningsfrist er hurtigst muligt.

Download stillingsopslag

Medarbejdere til drejeafdeling


Vi søger medarbejdere til aften- og nathold i vores Industrial Gears Drejeafdeling, hvor vi producerer emner, der senere i produktionen bearbejdes til tandhjul. Vores maskinpark spænder fra 2 til 9 akser med Okuma- og Siemens styring.

Der er høje kvalitetskrav til emnerne, som produceres i små og mellemstore serier. Det betyder, at du vil skulle programmere, stille op og drifte 2-3 drejebænke, hvor du vil få ansvaret for, at emner overholder kvalitetskrav, og at processerne forløber effektivt.

Ansættelsen vil starte med en grundlæggende oplæring som vil vare et par måneder afhængig af din erfaring. Vi bygger løbende mere på. Du vil herefter indgå i et team med andre industriteknikere, hvor der altid er mulighed for at dele viden og udfordringer.

Du er formentlig Industritekniker, Industrioperatør eller tillært. Det vigtigste er, at du har erfaring med CNC styrede maskiner og måleudstyr, og selvfølgelig – at du er bevidst om kvalitet og sikkerhed.

Hvis du tænker, at det er noget for dig, så send en mail mærket ”ansøgning Lille Drej” med en kort tekst og vedhæftet CV til job@niebuhr.dk.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte:
Produktlinjechef Industrial Gears
Stig Brogård Andersen
Tlf. 9660 5062

Download stillingsopslag

Vi er altid på udgik efter dygtige industriteknikere med lyst til at lave tandhjul.....

 

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til job@niebuhr.dk


OBS!!
Pga. lovgivning om beskyttelse af persondata, er det vigtigt, at du i din mail gør opmærksom på, at vi må gemme din ansøgning. Ellers er vi nødt til at makulere den straks, hvis ikke vi pt. har en ledig stilling, som passer til din profil.

keyboard_arrow_up