Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket......

 

Vedligeholdelsestekniker

Brænder du for at vedligeholde og optimere maskiner og produktionsudstyr? Så har du her muligheden for at blive en del af en spændende afdeling og et godt team, hvor der altid er fart over feltet.

 

Stillingen:

Jobbet består i at skulle udføre vedligehold og fejlfinding på maskiner og udstyr, herunder både planlagt forebyggende vedligehold og eftersyn, samt akut afhjælpning ved nedbrud.

Dine kvalifikationer:

Din uddannelse er ikke så vigtig, men du skal have et godt kendskab til el, samt el diagrammer, gerne med kendskab til CNC-maskiner og industrirobotter, hydraulik, luft, vand, mekanisk bearbejdning mm, og ikke mindst have en lille ”Ole opfinder” i maven.

Du trives i en hverdag, hvor prioriteringerne hurtig kan ændre sig, i forhold til det der var planlagt.

Du har en logisk tilgang til problemer og løsning. Det er vigtigt at du har et højt kvalitetsniveau, god til at planlægge dine opgaver og sætter stor ære i at de bliver løst og ikke giver op før problemet er udbedret.

Det er vigtigt at du er holdspiller og skal kunne arbejde tæt sammen med de andre i vedligeholdelsesteamet, samt operatører og eksterne håndværker.

Du skal have almindeligt kørekort og gerne truckcertifikat.

Skal kunne kommunikere i skrift og tale på engelsk og også gerne på tysk.

Virksomheden tilbyder:

En spændende og udfordrende stilling, hvor du får ansvar og frihed, dygtige velmotiverede kollegaer og et godt team. Vi har ordnede forhold og er en virksomhed i positiv fremdrift.

Arbejdstiden:

Jobbet er på daghold, men der vil også kunne være mulighed for aften eller nathold, hvis du ønsker det.

Ansøgning:

Hvis stillingen lyder som noget for dig, så Send din ansøgning samt CV allerede i dag til job@niebuhr.dk. Ansøgningerne behandles løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte;
Mikael Fosgerau
mfp@niebuhr.dk
Tlf.: +45 4274 3663

Vi er altid på udkig efter dygtige industriteknikere med lyst til at lave tandhjul.....

 

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til job@niebuhr.dk


OBS!!
Pga. lovgivning om beskyttelse af persondata, er det vigtigt, at du i din mail gør opmærksom på, at vi må gemme din ansøgning. Ellers er vi nødt til at makulere den straks, hvis ikke vi pt. har en ledig stilling, som passer til din profil.

keyboard_arrow_up