Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket......

 

Teknisk projekt specialist - fra prototype til serieproduktion

Har du et godt blik for spåntagende bearbejdning, og kan du finde den effektive vej fra prototype til serieproduktion? Så kan det være dig, vi er på udkig efter.

Arbejdsopgaver og ansvar

Som teknisk projekt specialist er du ansvarlig for at bringe kundeopgaven fra prototype til serieproduktion. Din salgsafdeling har solgt en gearløsning til jeres kunde, og du deltager i kundemødet, som den tekniske specialist og support. Du får efterfølgende overleveret ansvaret for den prototype, som sælgeren har solgt til kunden, og skal så bringe produktionen, af det solgte produkt, fra prototype til serieproduktion. Det kræver, at du sammen med dine kolleger i produktionen og planlægningsafdelingen, finder frem til den rette produktionsmetode, ruten gennem produktionen, oprettelse i ERP-systemet, afklaring af tekniske specifikationer og fastlæggelse af eventuelle hjælperedskaber. Når produktionen kører 0-serie følger du produktionen tæt, så du er klar til at afhjælpe problematikker, og så intet overlades til tilfældighederne. Læringspunkter fra 0-serien implementeres i din løsning, og du frigiver til sidst produktet til serieproduktion.

Dine opgaver er blandt andet:

  • Deltagelse i kundemøder sammen med salgsafdelingen
  • Kravspecifikationer, procesbeskrivelser, arbejdsbeskrivelser og dokumentation
  • Oprettelse samt vedligehold af produkter i ERP
  • Gennemførelse af prototyper og 0-serier
  • Koordinering med produktion og planlægning
  • Salgs-teknisk support ifm. tilbudsgivning

Arbejdssted er Ikast, og jobbet er fuld tid 37 timer/uge. Du refererer til Technical Manager Jesper V. Vedstesen, og bliver en del af Teknisk Afdeling med 4 personer.

Du skal forvente et job, som kræver synlighed og nærvær i produktionen. Når produktionen laver 0-serier og andre prøvekørsler for dig, så er det et forstyrrende element i den daglige effektive drift, og derfor skal du være klar til at hjælpe disse opgaver igennem, og tage hånd om de problemer, der opstår. Hurtige beslutninger og ansvarsfølelse for at finde de rette løsninger, vil derfor blive en stor del af din hverdag. Jobbet vil vekselvirke mellem kontorarbejde og opgaver i produktionshallen.

Om dig

Vi forestiller os, at du er teknisk robust gennem en uddannelse som for eksempel industritekniker og har erfaring med spåntagende bearbejdning. Måske har du suppleret med en overbygning, og har lyst til at arbejde med processer og produktionsoptimering. Alternativt har du måske værkførererfaring og/eller opstillererfaring kombineret med spåntagende kompetencer. Det er ikke et krav, at du har tandhjulserfaring.

Uanset praktisk og uddannelsesmæssig baggrund, så har du en koordinerende tilgang til dit arbejde, så du er dygtig til at holde styr på opgaverne, hvem der gør hvad og hvornår. Du kommunikerer og holder produktion og planlægning involveret, så de er velinformerede og forberedte på, når du skal bruge produktionstid til at gennemføre test og 0-serier. Du arbejder detaljeret og systematisk og fører dine opgaver helt i mål, herunder visualiserer vejen dertil, så du får dine medspillere med.

Du er dygtig til at finde de tekniske løsninger så vejen til en processtabil serieproduktion kommer til at foregå så effektivt og økonomisk fordelagtigt som muligt. Du er naturligvis erfaren i at læse tegninger og benytte måleværktøj. Du skal være erfaren i brugen af Microsoft Office og gerne i ERP-systemer (virksomheden benytter Navision). Har du erfaring med CAD, CAD/CAM og/eller Lean (værdistrømme og flow) er det en fordel. Engelsk skriftligt og mundtligt på forhandlingsniveau er et krav.

Som person er du nysgerrig, teamplayer og søger hele tiden nye og bedre veje til mål. Du kan lide at lære nyt og bringer din viden i spil på en faglig kompetent og samarbejdende måde. Du er i det hele taget en positiv person, der sætter pris på godt samarbejde og sammen med dine faglige kompetencer, gør det dig til en vellidt kollega.

Virksomheden tilbyder

Et spændende og udfordrende job med en høj grad af indflydelse. Arbejdspladsen er kendetegnet ved engagerede og dedikerende medarbejdere, som omgås hinanden i en positiv og uformel tone.

Ansøgning

Ansøgning samt CV skal sendes via PRO&CO. Ansøgningerne behandles løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte
Kristian Reinevald
kr@proogco.dk
Tlf.: 9660 3203
Tlf.: 3145 1240

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt

Søg stillingen

Medarbejdere til drejeafdeling


Vi søger medarbejdere til aftenhold i vores Industrial Gears Drejeafdeling, hvor vi producerer emner, der senere i produktionen bearbejdes til tandhjul. Vores maskinpark spænder fra 2 til 9 akser med Okuma- og Siemens styring.

Der er høje kvalitetskrav til emnerne, som produceres i små og mellemstore serier. Det betyder, at du vil skulle programmere, stille op og drifte 2-3 drejebænke, hvor du vil få ansvaret for, at emner overholder kvalitetskrav, og at processerne forløber effektivt.

Ansættelsen vil starte med en grundlæggende oplæring som vil vare et par måneder afhængig af din erfaring. Vi bygger løbende mere på. Du vil herefter indgå i et team med andre industriteknikere, hvor der altid er mulighed for at dele viden og udfordringer.

Du er formentlig Industritekniker, Industrioperatør eller tillært. Det vigtigste er, at du har erfaring med CNC styrede maskiner og måleudstyr, og selvfølgelig – at du er bevidst om kvalitet og sikkerhed.

Hvis du tænker, at det er noget for dig, så send en mail mærket ”ansøgning Lille Drej” med en kort tekst og vedhæftet CV til job@niebuhr.dk.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte:
Produktlinjechef Industrial Gears
Stig Brogård Andersen
Tlf. 9660 5062

Download stillingsopslag

Vi er altid på udgik efter dygtige industriteknikere med lyst til at lave tandhjul.....

 

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til job@niebuhr.dk


OBS!!
Pga. lovgivning om beskyttelse af persondata, er det vigtigt, at du i din mail gør opmærksom på, at vi må gemme din ansøgning. Ellers er vi nødt til at makulere den straks, hvis ikke vi pt. har en ledig stilling, som passer til din profil.

keyboard_arrow_up