Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket......

 

Salgsingeniør


Har du lyst til at blive en del af et fagligt og socialt stærkt team? Har du teknisk flair, så du kan blive en mester i tandhjulsteknik, og har du et kommercielt og internationalt mind-set? Så kan det være dig, vi skal bruge til dette eksportsalgsjob, hvor du får KAM ansvar for dine BtB kunder.

Niebuhr Gears strategiplan er vækstbaseret, og som led heri oprettes nu et nyt job som Salgsingeniør for området Industrial Gears. Den nuværende omsætning er i høj grad baseret på eksportsalg til blandt andet kunder i Tyskland og Sverige. Du forventes at videreudvikle de eksisterende kunder og opbygge nye relationer, så du samlet set skaber vækst indenfor produktkategorien. Dine kunder kan være maskinbyggere eller andre industrikunder, som arbejder med teknologi med bevægelige dele. Der er et stort potentiale, og du har en fleksibel og professionel  produktion og en stærk organisation bag dig til at levere de solgte produkter. 

Du vil efter grundig oplæring, og i takt med at du opbygger erfaring, gradvist udvikle dit ansvar så du til sidst bliver ansvarlig for hele salgsprocessen fra første kundekontakt til udvikling af det løbende samarbejde med kunden.  

Dine opgaver kan blandt andet være: 

  • Kundepleje af eksisterende kunder 
  • Opsøgende salg herunder messeaktivitet 
  • Tilbudsudarbejdelse og -opfølgning 
  • Aftaleindgåelse og kontraktforhandling  
  • Koordinere og finde løsninger internt i Niebuhr Gears med fokus på kundens behov 

Der er tale om en nyoprettet stilling, som du selv skal være med til at udvikle. Med tiden bliver din rolle meget selvstændig, og du vil få ansvar for at styre din egen tidsanvendelse. Du arbejder tæt sammen med  virksomhedens Salgsdirektør, som du refererer til. Arbejdsplads er på kontoret i Ikast, men du vil naturligvis have rejseaktivitet i forbindelse med kundebesøg, messer o.l.  

Dine kvalifikationer  

Du har formentlig en uddannelse som BDE, ingeniør eller lignende, så du har det tekniske teoretiske fundament til  at kunne sætte dig ind i produkterne samt i kundens krav og forventninger. Du brænder for at bruge din uddannelse salgsmæssigt og har måske haft dit første job, hvor du har fået bekræftet, at salg er vejen frem for dig. Det kan også være, at du er nyuddannet og står klar til at lære salgets forskellige faser. Vigtigst er det, at du kan begå dig i et teknisk miljø og brænder for at gøre en salgsmæssig forskel. Du er tillidsvækkende, udadvendt, kan  snakke med alle led i organisationen og er generelt en positiv, ambitiøs og professionel ambassadør for din  virksomhed. Da du på sigt bliver ansvarlig for hele salgsprocessen, skal du også kunne varetage de  salgsadministrative opgaver. Du motiveres af at skabe udvikling, opbygge relationer og indfri resultatmål.

Kendskab til Navision og Microsoft 365 er absolut en fordel. Du kommunikerer godt såvel på skrift som i tale på  dansk og engelsk. Kan du også tysk, er det en fordel.  

Ansøgning:

Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte PRO&CO på tlf. 9660 3200.
Send din ansøgning til PRO&CO allerede i dag, via knappen ”Søg stillingen”. Ansøgningerne behandles løbende. 

Søg stillingen    Download stillingsopslag

Vi er altid på udgik efter dygtige industriteknikere med lyst til at lave tandhjul.....

 

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til job@niebuhr.dk


OBS!!
Pga. ny lovgivning om beskyttelse af persondata, er det vigtigt, at du i din mail gør opmærksom på, at vi må gemme din ansøgning. Ellers er vi nødt til at makulere den straks, hvis ikke vi pt. har en ledig stilling, som passer til din profil.

keyboard_arrow_up