Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket......

 

Medarbejdere til drejeafdeling


Vi søger medarbejdere til aftenhold i vores Industrial Gears Drejeafdeling, hvor vi producerer emner, der senere i produktionen bearbejdes til tandhjul. Vores maskinpark spænder fra 2 til 9 akser med Okuma- og Siemens styring.

Der er høje kvalitetskrav til emnerne, som produceres i små og mellemstore serier. Det betyder, at du vil skulle programmere, stille op og drifte 2-3 drejebænke, hvor du vil få ansvaret for, at emner overholder kvalitetskrav, og at processerne forløber effektivt.

Ansættelsen vil starte med en grundlæggende oplæring som vil vare et par måneder afhængig af din erfaring. Vi bygger løbende mere på. Du vil herefter indgå i et team med andre industriteknikere, hvor der altid er mulighed for at dele viden og udfordringer.

Du er formentlig Industritekniker, Industrioperatør eller tillært. Det vigtigste er, at du har erfaring med CNC styrede maskiner og måleudstyr, og selvfølgelig – at du er bevidst om kvalitet og sikkerhed.

Hvis du tænker, at det er noget for dig, så send en mail mærket ”ansøgning Lille Drej” med en kort tekst og vedhæftet CV til job@niebuhr.dk.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte:
Produktlinjechef Industrial Gears
Stig Brogård Andersen
Tlf. 9660 5062

Download stillingsopslag

Vi er altid på udgik efter dygtige industriteknikere med lyst til at lave tandhjul.....

 

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til job@niebuhr.dk


OBS!!
Pga. lovgivning om beskyttelse af persondata, er det vigtigt, at du i din mail gør opmærksom på, at vi må gemme din ansøgning. Ellers er vi nødt til at makulere den straks, hvis ikke vi pt. har en ledig stilling, som passer til din profil.

keyboard_arrow_up