Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket......

 

Industriteknisk specialist til produktionssupport
 

Er du en stærk tekniker, velbevandret på produktionsgulvet, og med ønsket om også at arbejde med administrative opgaver? Drømmer du om at kunne bidrage med idéer til procesoptimering og teknologiudvikling? Er du god til at samarbejde med kollegaer på tværs af faglige og personlige forskelligheder? Ønsker du at arbejde i en produktionsvirksomhed, hvor medarbejdere på alle niveauer og afdelinger bliver værdsat og lyttet til? Så er du højst sandsynligt dén industritekniker vi er på udkig efter.

Hvad er rollen?

I rollen som industriteknisk specialist skal du blandt andet supportere dine kollegaer med din tekniske viden om spåntagende bearbejdning, sikre at prototyper introduceres effektivt i produktionen, samt hjælpe kvalitetsteamet i forhold til kvalitetstekniske opgaver.

Du bidrager til at fremtidssikre og optimere produktionen, herunder er du med til at introducere ny teknologi, som et vigtigt led i den tekniske procesoptimering. Rollen giver derfor god mulighed for at have en dynamisk og spændende hverdag, fyldt med alt fra formidling af din specialistviden på produktionsgulvet, til at bistå ledelsen i procesoptimering og teknisk forberedende arbejde. Du vil referere til Technical Manager.

Opgaverne kan blandt andet være:

  • Daglig produktionssupport
  • Indførelse af prototyper
  • Opfølgning og sikring af kort gennemløbstid
  • Procesoptimering
  • Teknisk projektsupport
  • Mulighed for at få CAD-opgaver i Inventor

Mulighed for at få CAD-opgaver i Inventor

Der er mulighed for, at rollen og opgaverne kan blive tilpasset lige netop dig, dine evner og interesser.

Hvem ønskes til stillingen? 

Du behøver ikke allerede at være ekspert i tandhjul, det skal Niebuhr Gears nok sørge for, at du bliver, men du forventes at have en teknisk uddannelse, samt mod på at udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Vi har følgende tanker om, hvem du er:

  • Industritekniker eller har en lignende uddannelse med en overbygning
  • Faglig erfaring fra metalindustrien – herunder viden om spåntagende bearbejdning og produktionskendskab
  • Interesse for en dynamisk hverdag
  • Innovativt blik – du må meget gerne have blik for, hvordan man kan procesoptimere

Din dagligdag kommer til at foregå på adressen i Ikast. Derudover vil der, i forbindelse med messer, samt ved besøg hos fabrikken i Kina, være ca. 10 rejsedage årligt.

Spørgsmål og ansøgning

Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, opgaverne eller arbejdspladsen, så hold dig endelig ikke tilbage med at kontakte PRO&CO, som varetager denne rekrutteringsopgave for Niebuhr Gears, på tlf. 96 60 32 00.

Der er ingen ansøgningsfrist. Ansøgningerne behandles og der indkaldes til samtaler løbende.

Send din ansøgning og CV til PRO&CO via knappen ”Søg stillingen” herunder.

Søg stillingen  Download stillingsopslag

 

Vi er altid på udkig efter dygtige industriteknikere med lyst til at lave tandhjul.....

 

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til job@niebuhr.dk


OBS!!
Pga. lovgivning om beskyttelse af persondata, er det vigtigt, at du i din mail gør opmærksom på, at vi må gemme din ansøgning. Ellers er vi nødt til at makulere den straks, hvis ikke vi pt. har en ledig stilling, som passer til din profil.

keyboard_arrow_up