Rolls-Royce

Til vands med et verdenskendt brand

Foretrukken leverandør til marinesektoren


Det ærværdige brand Rolls-Royce dækker ikke blot over luksusbiler i millionklassen, flymotorer og løsninger til
energisektoren. Men faktisk har den britiske koncern også en verdensomspændende marine-division, der forsyner militære flådefartøjer og den kommercielle skibsindustri med en bred vifte af teknologisk udstyr.

Niebuhr Gears har været leverandør til Rolls-Royce i mere end ti år, og i 2015 blev vi udnævnt til foretrukken leverandør til marinesektoren. Det betyder, at Niebuhr Gears på alle punkter er udnævnt til en pålidelig samarbejdspartner, som beslutningstagere i Rolls-Royce kan tage kontakt til, når der skal leveres nye tandhjulsløsninger.

Niebuhr Gears leverer bomstærke cylindriske tandhjul til trækspil, der bruges til de såkaldte ROV (Remote Operated Vessels), som er undervandsfartøjer, der fjernstyres fra store skibe. Fartøjerne bruges bl.a. til, ved hjælp af lydbølger, at lokalisere olieforekomster over et 20 kvadratkilometer stort område på havbunden.

Hos Niebuhr Gears er vi stolte over at have opnået anerkendelsen fra Rolls-Royce Marine og arbejder målrettet på at leve op til de skrappe kvalitetskrav fra det verdenskendte brand.

Læs mere om Rolls-Royce Marine her.

Del denne case

keyboard_arrow_up