Vestas Wind Systems

Parløb med power

Stærke tænder til verdens største mølle


Hos Niebuhr Gears har vi leveret tandhjul til krøjesystemerne hos Vestas Wind Systems i mere end 40 år. Vi har dermed været en del af dette danske industrieventyr lige siden Vestas producerede den første vindmølle i 1979.

I det tekniske udviklingsforløb har Vestas gennem årene indtaget en nøgleposition. Vindmøllerne er ganske enkelt blevet større og større – fra oprindeligt at yde omkring 50 kW, til i dag at yde flere MW. Samtidig er møllernes økonomi blevet mere konkurrencedygtig sammenlignet med andre energikilder.

Niebuhr Gears har leveret tusindvis af tandhjul til krøjesystemet på Vestas vindmøller og til nacellefabrikker verden over. Vi leverer bl.a. de store krøjekranse med en diameter på op til fem meter. De indgår i møllens samlede krøjesystem, hvor nacellen og rotoren automatisk korrigeres for ændringer i vindretningen.

Gennem årene har Niebuhr Gears opnået en meget stor erfaring i at fremstille tandhjul til krøjesystemerne i Vestas vindmøllerne. Vi har gradvist udviklet vores ekspertise på området og evnen til at levere dokumenterede kvalitetsprodukter hver eneste gang.

For at kunne leve op til kravene fra bl.a. Vestas etablerede Niebuhr Gears en fabrik i Kina i 2010, så vi kunne producere tandhjul til krøjesystemerne tættere på de amerikanske og asiatiske markeder – og den kinesiske produktion er nøje afstemt efter de danske kvalitetsstandarder.

Læs mere om Vestas Wind Systems A/S her.

Del denne case

keyboard_arrow_up