Kvalitetsikring

Kvalitetsfilosofi

Niebuhr Gears A/S fokuserer til stadighed på at levere et produkt, der svarer til kundens ønsker og behov. Kundens tilfredshed er det bedste mål for produktets kvalitet. Derfor sætter vi en ære i at indgå i en dialog med jer som kunde. Sammen kan vi afklare jeres behov og dermed sikre det rigtige kvalitetsniveau til den bedst mulige pris.

Niebuhr Gears A/S er selvsagt ISO 9001 certificeret. Vi har en velfungerende, moderne maskinpark. Dette er også gældende for vore måleværktøjer, der bruges til både proceskontrol og slutkontrol. Vi kan tilpasse dokumentationen for det enkelte produkt således, at det følger netop jeres krav.

Hos Niebuhr Gears A/S holder vi os opdateret, så vi løbende kan implementere den kvalitetstankegang og de måleteknikker, der skaber den største værdi for vore kunder og for os. Vi arbejder ud fra Six Sigma metoder, så vi har styr på vores kapabilitet i de enkelte processer. Vi kan dokumentere vores kvalitet på flere forskellige niveauer, der i omfang spænder fra en simpel målerapport til store APQP-projekter.

Vi mener, at vi bedst muligt sikrer kvalitet, pris og leveringsdygtighed gennem en godt gennemarbejdet kvalitetsstruktur, processtyring, løbende uddannelse af medarbejderne og optimering af såvel produktions- som måleudstyr.

Kapabilitetsskema

Få et overblik over vores kapabilitet nedenfor eller download hele skemaet for at se vores totale kapabilitet.

Bearbejdningsmatrix Bearbejdsningsprocesser Bearbejdningsdimensioner Maskinpark
Modul Fortandings-bredde (mm) Diameter
(mm)
Længde
(mm)
Maskiner
(antal)
Fabrikater
Fra Til Fra Til Fra Til Fra Til CNC Konv.
Måleteknik Tandhjulsopmåling 0,5 40     10 5.000 1 600 4   Gleason, Zeiss Acura/Gaugemax, Römer
3D-måling         10 5.000 1 1.000 3   Zeiss, Römer, Etalon
2D-måling     0 1.250     1 3.000 1   Trimos

Download skema Se alle downloads

keyboard_arrow_up