En attraktiv karriere

Du skal føle dig velkommen hos Niebuhr Gears

Vores medarbejdere skal føle sig værdsat


Vi ønsker at skabe en spændende, udfordrende og tryg arbejdsplads. Vi arbejder løbende på at gøre vores arbejdsrutiner mere professionelle og er samtidig bevidste om, at alle kan lide at være ansat på Niebuhr Gears.

Vores medarbejdere er meget kompetente. Som virksomhed værdsætter vi deres specialviden og sætter stor pris på de medarbejdere, der bidrager positivt og samtidigt ønsker at være hos os i mange år. Niebuhr Gears skal på alle punkter være en attraktiv arbejdsplads, derfor tilbyder vi en række medarbejdergoder:

Kantineordning

Nyd godt af vores velforsynede kantine, der sørger for god forplejning på alle tidspunkter – mod et mindre ugentligt beløb.

Personaleforening

Tag del i vores aktive personaleforening, der året rundt arrangerer mange spændende aktiviteter.

Arbejdstøj

Som medarbejdere hos Niebuhr Gears har du altid tre sæt arbejdstøj til din rådighed. Vi sørger også for at det bliver vasket.

Sundhedsforsikring

Mod et mindre beløb er du automatisk tilmeldt vores sundhedsforsikring – vores medarbejdere bruger den ofte til små og store problematikker.

Massage

Vi har lavet aftaler med byens dygtige massører, som du kan bruge mod en mindre brugerbetaling.

Differentieret løn

Vi giver differentieret løn i forhold til individuelle kvalifikationer. Vi vurderer derfor faglighed, fleksibilitet, effektivitet, kvalitetssans og holdning til arbejdet i relation til lønnen.

Uddannelse

Vi har etableret Niebuhr Academy for at samle de mange ressourcer, som vi bruger på at uddanne vores medarbejdere. Vi mener, at uddannelse og et højt kompetenceniveau er en af nøglerne til en konkurrencedygtig virksomhed. Vi sikrer en spændende og grundig uddannelse af vores mange lærlinge, og tilbyder kontinuerligt interne og eksterne kurser til alle medarbejdere.

Se ledige stillinger

Start din karriere 
hos Niebuhr Gears

Se hvilke karrieremuligheder vi kan tilbyde dig

Det er yderst kompliceret at producere tandhjul, og som tandhjulsproducent bliver man aldrig helt færdig med at udvikle sig. Hos Niebuhr Gears er vi de førende specialister på markedet, hvilket kræver at vi hele tiden bliver bedre og bedre. Så vi arbejder konstant med at udvikle viden, kompetencer og færdigheder.
 

Se Ledige stillinger

Har du spørgsmål til en karriere hos Niebuhr?

Så tag endelig fat i Lasse

Lasse Juul Jespersen
COO

Mobil: +45 2923 1220
Email: ljj@niebuhr.dk

Kontakt Lasse

keyboard_arrow_up