Niebuhr Academy

ALLE VORES MEDARBEJDERE BLIVER BEDRE OG BEDRE

VORES AKADEMI RUSTER MEDARBEJDERNE TIL TÆNDERNE


Det er yderst kompliceret at producere tandhjul, og som tandhjulsproducent bliver man aldrig helt færdig med at udvikle sig. Hos Niebuhr Gears er vi de førende specialister på markedet, hvilket kræver at vi hele tiden bliver bedre og bedre. Så vi arbejder konstant med at udvikle viden, kompetencer og færdigheder. Af samme grund har vi etableret Niebuhr Academy, hvor vi tilbyder en bred vifte af uddannelser til vores lærlinge, industriteknikere og udstationerede medarbejdere.


LÆRLINGEPROGRAMMER

For Niebuhr er det vigtigt at uddanne lærlinge og derved bidrage til industrien. Derfor har vi mange lærlinge, som alle bliver prioriteret højt. Hos os kan du blive ung lærling, voksenlærling eller lærling gennem ufaglært ansættelse. Du får en bred uddannelse, der giver stor fleksibilitet fremadrettet.

Vi har primært lærlinge indenfor industriteknik og i læretiden som industritekniker kommer du gennem alle afdelinger, nemlig vedligehold, kvalitet, dreje, fræse, fortanding, slibe og forsendelse. Dermed får du en spændende, afvekslende og brugbar uddannelse i de mange facetter af industriteknik. Som et ekstra plus har du mulighed for at komme på et 5-ugers ophold på vores kinesiske fabrik, hvis praktikperioden er forløbet tilfredsstillende.

Foruden industriteknikkere er vi også godkendt til at uddanne automatikteknikere. Da robotter er en stor del af vores produktion, vil du som automatiktekniker-lærling hos os få en bred og alsidig uddannelse indenfor vedligehold og reparation af vores produktionsudstyr, ligesom du vil være en del af processen ved nyudvikling af robotanlæg til produktionsmaskinerne.

Niebuhr Gears er desuden repræsenteret i Uddannelsesudvalget for Smede- og Industriteknik på Herningsholm Erhvervsskole og arbejder derigennem på at udvikle skolens tilbud.


INTERN UDDANNELSE

Hos Niebuhr arbejder vi med et internt uddannelsesprogram, der omfatter bl.a. tandhjulsteori, kvalitetsforståelse, måleteknik og måleværktøjer. Underviserne er Niebuhr Gears egne eksperter indenfor de enkelte områder. Også sidemandsoplæring er højt prioriteret som en del af vores kompetenceudviklingsprogram.


EKSTERN UDDANNELSE

Niebuhr Gears tilbyder medarbejderne at komme på forskellige eksterne kurser. Vi har lavet et kursuskatalog, hvor medarbejderne efter aftale med ledelsen, kan vælge hvilke kurser, der er relevant for den enkelte. Tanken er, at vi kun igennem uddannelsen af den enkelte kan blive mere og mere professionelle i vores måde at arbejde på. Der er mulighed for både faglige kurser og de mere bløde kurser omkring samarbejde og ledelse.

Niebuhr Gears er desuden aktive i UddannelsesNetværket, hvor landets førende metalvirksomheder er gået sammen om at udvikle og gennemføre relevante kurser.

 

HAR DU SPØRGSMÅL TIL VORES UDDANNELSESPROGRAM?

Så tag endelig fat i Lasse

Lasse Juul Jespersen
COO

Mobil: +45 2923 1220
Email: ljj@niebuhr.dk

Kontakt Lasse

keyboard_arrow_up