Engcon

Engcon har vendt alt – og valgt Niebuhr  

Et samarbejde med stor vægt og dybde


Engcon Group, der har sit ophav i Sverige, er en af verdens førende producenter af tiltrotatorer til gravemaskiner og rendegravere i vægtklassen fra 1,5 tons til 33 tons.

I den skandinaviske bygge- og anlægsbranche er tiltrotatoren blevet en selvfølgelighed i entreprenørmaskiner i denne vægtklasse, og Engcon har en meget stor markedsandel i Skandinavien.

Tiltrotatoren kan sammenlignes med et håndled, der gør det muligt at tilte og rotere redskaberne på gravemaskinen. Det er et effektivt hjælpemiddel, der gør gravearbejdet mere effektivt, enkelt og sikkert på et forholdsvis begrænset areal og sikrer dermed større lønsomhed hos entreprenøren.

Niebuhr Gears og Engcon har samarbejdet i mange år, og fra begyndelsen af 2016 er Niebuhr Gears blevet valgt som eneleverandør af snekker og snekkehjul til Engcon-koncernens omfattende produktprogram inden for tiltrotatorer.

I valget har produktkvaliteten været i fokus, men Engcon har også lagt vægt på leveringssikkerhed, fleksibilitet og konkurrencedygtige priser. Det hænger nøje sammen med vores automatiserede produktion og avancerede robotsystemer, der sikrer et særdeles kosteffektivt produktionsflow.

Læs mere om Engcon Group her.

Del denne case

keyboard_arrow_up