Ledige stillinger

Vi søger i øjeblikket......

 

Industritekniker, maskinarbejder eller maskinoperatør til Process Gears.


Skal du være en del af teamet i Process Gears? Så har du muligheden nu. Har du sans for sikkerhed, kvalitet, flow og bearbejdningsprocesser, så har Niebuhr Gears A/S en stilling til dig.

Til vores nye produktionsafsnit Process Gears søger vi 3 medarbejdere. Du kommer til at arbejde i et team på fire inklusiv gruppelederen (Erling). I får et fælles ansvar for at opbygge et nyt stærkt team, I skal sammen sørge for at sikkerheden er i top, at der bliver leveret i rette kvalitet og til rette tid, samt at maskinerne kører optimalt. I får rig mulighed for at sætte jeres faglige og personlige præg på afdelingens performance og udvikling.

  • Stilling 1: 3 x 12,3 timer, 17.40-06.15, ons-tors-fredag i lige uger og søn-man-tirsdag i ulige uger.
  • Stilling 2: 3 x 12,3 timer, 17.40-06.15, ons-tors-fredag i ulige uger og søn-man-tirsdag i lige uger.
  • Stilling 3: 37 timer, daghold. Bliver enten 4- eller 5-dags uge, ons-tors-fre-lørdag eller tirs-ons-tors-fre-lørdag

Dine opgaver:

Du bliver operatør på en ny fuldautomatisk EMAG-drejebænk, samt to nye fuldautomatisk EMAG-linjer (2 x 3 maskiner). Du skal lade og aflade maskinerne, lave kvalitetsmålinger, skifte platter, korrigere værktøjsdata, lave dagligt/ugentligt vedligehold, pakke til forsendelse, samt forefaldende arbejde.

Dine kvalifikationer:

Du er uddannet Industritekniker/maskinarbejder/maskinoperatør, eller du har arbejdet som operatør og kan lide at arbejde med maskiner i metalindustrien. Vi vil vægte højt, at du er fleksibel og engageret i dit arbejde og ikke er bange for at tage fat, når det kræves.

Bemærk at både processen såvel som produktionshallen er videoovervåget, og du skal være indforstået med dette.

Ansøgning:

Er jobbet noget for dig, bedes du kontakte Gruppeleder, Erling Jessen på tlf. +45 2115 1432 eller Product Line Manager, Klaus Hansen på tlf. +45 4028 3382. Ansøgningsfrist 21/6-2019.

Download stillingsopslag

Industritekniker til drejeafdeling


Vi søger i øjeblikket nye indutriteknikere til vores drejeafdeling.

Rekrutteringsprocessen varetages af JKS, og du kan læse mere om jobbet på deres hjemmeside: JKS

Vi er altid på udgik efter dygtige industriteknikere med lyst til at lave tandhjul.....

 

Uopfordrede ansøgninger kan sendes til job@niebuhr.dk

Pga. ny lovgivning om beskyttelse af persondata, er det vigtigt, at du i din mail gør opmærksom på, at vi må gemme din ansøgning. Ellers er vi nødt til at makulere den straks, hvis ikke vi pt. har en ledig stilling, som passer til din profil.

keyboard_arrow_up