Kontakt os nu!

+45 9660 5050

Mandag til fredag 8:00 - 16:00

niebuhr@niebuhr.dk

Ledige stillinger


Vi søger i øjeblikket følgende medarbejdere:

Leder til Vedligeholdelsesafdeling

Vores vedligeholdelsesteam består af 4 dygtige og engagerede medarbejdere, der med hver deres kvalifikationer sørger for, at vores meget alsidige og specialiserede maskinpark producerer i overensstemmelse med kundernes behov. Til denne afdeling søger vi en medarbejdende leder, der kan påtage sig den daglige ledelse i afdelingen men som samtidig har et højt fagligt niveau indenfor El og styringer og dermed kan tage aktiv del i det udførende arbejde.

Dine opgaver:
Foruden den daglige personaleledelse af vedligeholdelsesteknikerne, bliver du ansvarlig for styring og indkøb til alle vedligeholdelsesprojekter i maskinparken – det være sig både renoverings-, reparations- og installationsprojekter. Du bliver ligeledes ansvarlig for vedligehold af bygninger og arealer, både ude og inde, samt indkøb til disse. Du vil således få en bred kontaktflade med både leverandører, håndværkere og beredskab foruden kontakten internt på alle niveauer, hvor det forventes, at du rapporterer om igangværende projekter og opgaver i afdelingen. Du vil referere direkte til Product Line & Maintenance Manager.

Dine kvalifikationer:
Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund; det kan være elektriker, elektronikfagtekniker, elektrotekniker eller lignende, der giver et højt fagligt niveau indenfor hydraulik, pneumatik og el styringer.
Foruden ledelsesopgaven forventer vi, at du kan løse nogle af opgaverne i teamet, dvs. at vi forventer, at du kan udføre mekaniske og/eller el-tekniske opgaver.
Vi ser gerne, at du er problemknuser; uanset de problemer vi står overfor, så skal de løses. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med fejlfinding og reparation af produktionsmaskiner. Det er også vigtigt, at du er løsningsorienteret og struktureret samt kan arbejde selvstændigt med stort engagement. Da du får en stor berøringsflade, både internt og eksternt, skal du have gode samarbejdsevner og trives i et omskifteligt miljø.

Ansøgning:
Er jobbet noget for dig, kan du sende ansøgningen pr. mail til job@niebuhr.dk. senest 15. februar 2018.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du henvende dig til Product Line & Maintenance Manager, Søren Kaag på tlf. +45 2475 8110.

Hent stillingsopslag som PDF

 
 

Uopfordrede ansøgninger

Uopfordrede ansøgninger sendes til: Else Rasmussen på era@niebuhr.dk.

Pga. ny lovgivning om beskyttelse af persondata, er det vigtig, at du i din mail gør opmærksom på, at vi må gemme din ansøgning. Ellers er vi nødt til at makulere den straks, hvis ikke vi pt. har en ledig stilling, som passer til din profil.
Find os på sociale medier
Design & WordPress: WPDK

COPYRIGHT © 2018 · NIEBUHR GEARS A/S