Kontakt os nu!

+45 9660 5050

Mandag til fredag 8:00 - 16:00

niebuhr@niebuhr.dk

Vestas

Parløb med power

Hos Niebuhr Gears har vi leveret tandhjul til krøjesystemerne hos Vestas Wind Systems i mere end 35 år. Vi har dermed været en del af dette danske industrieventyr lige siden Vestas producerede den første vindmølle i 1979.

I det tekniske udviklingsforløb har Vestas gennem årene indtaget en nøgleposition. Vindmøllerne er ganske enkelt blevet større og større – fra oprindeligt at yde omkring 50 kw, til i dag at yde flere MW. Samtidig er møllernes økonomi blevet mere konkurrencedygtig sammenlignet med andre energikilder.

Niebuhr Gears har leveret tusindvis af tandhjul til krøjesystemet på Vestas vindmøller og til nacellefabrikker verden over. Vi leverer bl.a. de store krøjekranse med en diameter på op til fem meter. De indgår i møllens samlede krøjesystem, hvor nacellen og rotoren automatisk korrigeres for ændringer i vindretningen.

Gennem årene har Niebuhr Gears opnået en meget stor erfaring i at fremstille tandhjul til krøjesystemerne i Vestas vindmøllerne. Vi har gradvist udviklet vores ekspertise på området og evnen til at levere dokumenterede kvalitetsprodukter hver eneste gang.

For at kunne leve op til kravene fra bl.a. Vestas etablerede Niebuhr Gears en fabrik i Kina i 2010, så vi kunne producere tandhjul til krøjesystemerne tættere på de amerikanske og asiatiske markeder – og den kinesiske produktion er nøje afstemt efter de danske kvalitetsstandarder.

Som en anerkendelse af vores samarbejde modtog Niebuhr Gears i 2014 den fornemme Vestas Leverandørpris, som du kan læse mere om ved at klikke her.

Læs mere om Vestas Wind Systems A/S her.

Find os på sociale medier
Design & WordPress: WPDK

COPYRIGHT © 2018 · NIEBUHR GEARS A/S