Certificering

Vi forpligter os!

ISO 9001 CERTIFICERING

Hos Niebuhr Gears er vi certificeret efter den internationale kvalitetsstandard ISO 9001. Vi har dermed forpligtet os til at overholde en række retningslinjer omkring kundetilfredshed, kvalitet, forbedrings-tiltag, leverandørstyring, innovation og produktudvikling.

For os er ISO 9001 certificeringen ikke blot et stykke papir, men et aktivt element i hverdagen. Vi gør en stor indsats for at være proaktive på de nævnte parametre og bruger det som et værdifuldt redskab på tværs i hele organisationen – og på vores fabrikker i Danmark og i Kina.

Internt i Niebuhr Gears behandler vi hinanden ud fra et ”kunde-til-kunde”-forhold, hvor den ene afdeling/funktion videregiver et produkt eller et halvfabrikata til den anden afdeling/funktion og på denne vis skaber en samlet og stærk værdikæde i virksomheden.

Vores interne processer – og vores tilhørende dokumentation – er vigtig for vores kunder, som oplever gennemsigtighed i alle dele af virksomheden. For Niebuhr Gears er ISO 9001 certificeringen med til at opretholde en tillidsfuld relation mellem afdelinger – og mellem Niebuhr Gears og hver enkelt kunde.

ISO 9001 certifikat - Ikast & Tianjin


ISO 14001 CERTIFICERING

Som en førende global leverandør af tandhjul, tilstræber Niebuhr Gears at minimere vores miljømæssige fodaftryk.

Niebuhr Gears forpligter sig til at følge, nationale, regionale og lokale miljølove og regulativer.

Det er et fælles mål for hver enkelt ansatte i Niebuhr Gears at vedligeholde vores ISO14001 certificering samt at arbejde med løbende forbedringer på dette område.

Hos Niebuhr Gears A/S anerkender vi, at vi har et fælles ansvar for at værne om miljøet.

Derfor har vi valgt at blive certificeret efter ISO14001:2015 hos DNV-GL, hvorved vi har forpligtet os til at vurdere miljø på lige fod med alle øvrige parametre i vores virksomhed.

Certificeringen foregår løbende igennem 2019. Vores kinesiske fabrik var første skridt på rejsen, og vi er nu ISO 14001 certificeret i Kina. I Q4 2019 følger vores danske fabrikker efter og bliver ISO14001 certificerede.

ISO 14001 certifikat - Ikast 
ISO 14001 certifikat - Tianjin

keyboard_arrow_up