Kontakt os nu!

+45 9660 5050

Mandag til fredag 8:00 - 16:00

niebuhr@niebuhr.dk

Niebuhr Kina

Gearet til det globale marked

I 2010 opførte Niebuhr Gears en topmoderne tandhjulsfabrik i Kina, nærmere bestemt i Tianjin på østkysten, der fungerer som havneby for hovedstaden Beijing. Placeringen er langt fra tilfældig, da den giver en optimal logistisk adgang til transport af både råvarer og færdige emner.

Niebuhr Kina er etableret ud fra et ønske om at følge med store kunder Vestas og Siemens ud i verden og blive en global leverandør. Placeringen gør det muligt at betjene ”nærmarkederne” i Asien og USA optimalt – og tilmed have et brohoved til nye markeder i andre dele af verden.

Fabrikken i Kina er ikke bygget som et lavtlønsprojekt, men for at holde samme høje kvalitetsniveau som i Danmark. Produktionen i Kina er således nøje afstemt efter produktionen i Danmark og kører efter præcis de samme kvalitetsstandarder og normer som herhjemme.

Med et produktionsareal på 7.000 kvadratmeter, en state-of-the-art maskinpark og 50 engagerede medarbejdere er Niebuhr Kina både en attraktiv arbejdsplads (med stor medarbejderloyalitet) og et stærkt kort i bestræbelserne på at sikre fortsat vækst på den globale scene.

Niebuhr Kina
Find os på sociale medier
Design & WordPress: WPDK

COPYRIGHT © 2018 · NIEBUHR GEARS A/S