ISO 9001-certificering


Hos Niebuhr Gears er vi certificeret efter den internationale kvalitetsstandard ISO 9001. Vi har dermed forpligtet os til at overholde en række retningslinjer omkring kundetilfredshed, kvalitet, forbedrings-tiltag, leverandørstyring, innovation og produktudvikling.

For os er ISO 9001-certificeringen ikke blot et stykke papir, men et aktivt element i hverdagen. Vi gør en stor indsats for at være proaktive på de nævnte parametre og bruger det som et værdifuldt redskab på tværs i hele organisationen – og på vores fabrikker i Danmark og i Kina.

Internt i Niebuhr Gears behandler vi hinanden ud fra et ”kunde-til-kunde”-forhold, hvor den ene afdeling/funktion videregiver et produkt eller et halvfabrikata til den anden afdeling/funktion og på denne vis skaber en samlet og stærk værdikæde i virksomheden.

Vores interne processer – og vores tilhørende dokumentation – er vigtig for vores kunder, som oplever gennemsigtighed i alle dele af virksomheden. For Niebuhr Gears er ISO 9001-certiceringen med til at opretholde en tillidsfuld relation mellem afdelinger – og mellem Niebuhr Gears og hver enkelt kunde.

ISO-9001 certifikat

keyboard_arrow_up