Kontakt os nu!

+45 9660 5050

Mandag til fredag 8:00 - 16:00

niebuhr@niebuhr.dk

Kunde hos Niebuhr Gears

Hos Niebuhr Gears opfatter vi ikke vores kunder som kunder i traditionel forstand. Vi vil hellere tale om et langvarigt partnerskab, hvor vi samarbejder i alle processer og gensidigt udvikler hinanden med størst mulig merværdi til følge hos begge parter.

Tæt samarbejde gælder i alle henseender. Det gælder i det indledende arbejde med beregninger, i valget af rette råmaterialer, i den teknisk sparring undervejs i processen og til den nøjagtige dokumentation af produktkvaliteten – for ikke at tale om det logistiske samarbejde.

Som samarbejdspartner kan du forvente en høj servicegrad hos Niebuhr Gears. Vores virksomhedskultur, med skarpt fokus på produktkvalitet, fleksibilitet og gennemsigtighed i alle processer, gør det muligt at servicere din virksomhed i udstrakt grad.

Heldigvis sætter vores kunder pris på samarbejdet. Langt de fleste kunder har vi samarbejdet med i årevis, og vi har oftest været på en fælles ”udviklingsrejse”. Det knytter tætte bånd mellem den enkelte kunde (læs: samarbejdspartner) og Niebuhr Gears – både på det personlige og professionelle plan.

I efteråret 2014 modtog Niebuhr Gears anerkendelsen Vestas Leverandørpris, og vi ser prisen som et synligt bevis på et spændende, innovativt og langvarigt samarbejde. Læs mere om prisen ved at klikke her.

Kunde hos Niebuhr Gears
Find os på sociale medier
Design & WordPress: WPDK

COPYRIGHT © 2018 · NIEBUHR GEARS A/S