Kontakt os nu!

+45 9660 5050

Mandag til fredag 8:00 - 16:00

niebuhr@niebuhr.dk

Job hos Niebuhr

Niebuhr Gears – en attraktiv arbejdsplads

Vi ønsker at skabe en spændende, udfordrende og tryg arbejdsplads. Vi arbejder løbende på at gøre vores arbejdsrutiner mere professionelle og er samtidig bevidste om, at alle kan lide at være ansat på Niebuhr Gears.

Vores medarbejdere er meget kompetente. Som virksomhed værdsætter vi deres specialviden og sætter stor pris på de medarbejdere, der bidrager positivt og samtidigt ønsker at være hos os i mange år. Niebuhr Gears skal på alle punkter være en attraktiv arbejdsplads, hvorfor vi tilbyder en række medarbejdergoder:

Kantineordning
Nyd godt af vores velforsynede kantine, der sørger for god forplejning på alle tidspunkter – mod et mindre ugentligt beløb.

Personaleforening
Tag del i vores aktive personaleforening, der året rundt arrangerer mange spændende aktiviteter.

Job-hos-NIE

Arbejdstøj
Som medarbejdere hos Niebuhr Gears har du altid tre sæt arbejdstøj til din rådighed. Vi sørger også for at det bliver vasket.

Sundhedsforsikring
Mod et mindre beløb er du automatisk tilmeldt vores sundhedsforsikring – vores medarbejdere bruger den ofte til små og store problematikker.

Massage
Vi har lavet aftaler med byens dygtige massører, som du kan bruge mod en mindre brugerbetaling.

Differentieret løn
Vi giver differentieret løn i forhold til individuelle kvalifikationer. Vi vurderer derfor faglighed, fleksibilitet, effektivitet, kvalitetssans og holdning til arbejdet i relation til lønnen.

Uddannelse
Vi har etableret Niebuhr Academy for at samle de mange ressourcer, som vi bruger på at uddanne vores medarbejdere. Vi mener, at uddannelse og et højt kompetenceniveau er en af nøglerne til en konkurrencedygtig virksomhed. Vi sikrer en spændende og grundig uddannelse af vores mange lærlinge, og tilbyder kontinuerligt interne og eksterne kurser til alle medarbejdere.

Find os på sociale medier
Design & WordPress: WPDK

COPYRIGHT © 2018 · NIEBUHR GEARS A/S