Kontakt os nu!

+45 9660 5050

Mandag til fredag 8:00 - 16:00

niebuhr@niebuhr.dk

Vores rejse med LEAN

Niebuhr Gears arbejder systematisk med LEAN, hvor vi løbende trimmer virksomheden for at forbedre vores processer. Kort fortalt har vi skabt en forandringskultur, hvor alle medarbejdere bliver involveret i LEAN-principperne på forskellig vis – og alle kan byde ind med forbedringsforslag, uanset om de arbejder i produktionen eller i administrationen.

Vi har LEAN på dagsordenen hver eneste dag, og gør bl.a. arbejdet synligt og konkret med daglige tavlemøder rundt omkring i produktionen. Vi sørger for at tydeliggøre forbedringer, kommunikere de forskellige succeshistorier fra kunderne og arbejder med transparens, så alle har adgang til de nødvendige informationer til arbejdet.

Vi fastlægger de aktiviteter, der skaber mest mulig værdi for kunderne, fjerner spild i processerne og tilrettelægger det optimale flow i produktionen med færrest mulige stop og ansvarsskift. Vores produktion er trækstyret og indrettet efter kundernes specifikke behov – og vores samarbejde med kunden er en integreret del af vores forbedringskultur.

Vores rejse med LEAN
Find os på sociale medier
Design & WordPress: WPDK

COPYRIGHT © 2018 · NIEBUHR GEARS A/S