Kontakt os nu!

+45 9660 5050

Mandag til fredag 8:00 - 16:00

niebuhr@niebuhr.dk

Verdens største vindmølle

I begyndelsen af 2014 stod verdens hidtil største vindmølle klar i Det Nationale Testcenter for Vindmøller i Østerild i Thy. Vindmøllen blev installeret i testcentret for at afprøve vindmøllen i den stormfulde danske vinter – som en forløber til fremtidens store havvindmøller.

Vindmøllen med navnet V164 8MW har en højde på 220 meter til vingespidsen og kan producere strøm til 7.500 husstande. Vindmøllen har tilmed rekorden i at producere mest el på et enkelt døgn, da den i oktober 2014 producerede 192.000 kWh, der svarer til strømforbruget hos 13.500 familier.

Kæmpevindmøllen er flagskibet i et joint venture-samarbejde mellem Vestas og Mitsubishi Heavy Industries, der ønsker at sikre sig en attraktiv markedsposition inden for havvindmøller på verdensplan.

Vindmøllerne bliver ikke blot udviklet for at blive større og større, men især for at kunne levere en mere lønsom økonomi. Større møller mindsker omkostningerne ved transport, fundamenter, installation, kabellægning, service og vedligeholdelse end mindre vindmøller – i forhold til den samlede beregning.

Hos Niebuhr Gears har vi levereret tandhjul til vindmøllens krøjesystem og dermed bidraget med et vitalt element i vindmøllens opbygning – og vi er stolte af at være en del af udviklingsarbejdet omkring fremtidens store vindmøller, som er skabt i Danmark og blevet en succes på verdensplan.

Læs mere om projektet her.

Verdens største vindmølle
Find os på sociale medier
Design & WordPress: WPDK

COPYRIGHT © 2018 · NIEBUHR GEARS A/S