Kontakt os nu!

+45 9660 5050

Mandag til fredag 8:00 - 16:00

niebuhr@niebuhr.dk

Avancerede målemetoder

Det er præcisionsarbejde at fremstille tandhjul, og en væsentlig del af processen er at kunne måle emnerne med meget stor nøjagtighed. Stor nøjagtighed i denne sammenhæng betyder, at vi eksempelvis kan måle tykkelsen af et afsat fingeraftryk!

Den slags målinger kan ikke klares af en lineal eller en skydelære. Derimod bruger vi en avanceret Gleason gearmålemaskine med tilhørende software, ligesom vi også opererer med en Zeiss GageMax til de geometriske opmålinger.

Til de store tandhjul op til fem meter i diameter har vi en Romer målearm og kombineret med et selvudviklet karbon-måleværktøj, så kan vi helt præcist måle vores Heavy Duty-tandhjul. Dertil kommer en lang række andre måleinstrumenter, som anvendes i produktionen. Med dette udvalg i måleudstyr kan vi måle og dermed dokumentere alle størrelser tandhjul

Hos Niebuhr Gears er målinger en integreret del af vores LEAN-koncept, og vores erfarne operatører på alle arbejdsskift kan naturligvis betjene den avancerede måleteknologi. Præcisionsmålinger, dokumentation og nøje kalibreret udstyr vil altid være en væsentlig faktor i Niebuhrs Gears samlede tandhjulskvalitet.

Avancerede målemetoder
Find os på sociale medier
Design & WordPress: WPDK

COPYRIGHT © 2018 · NIEBUHR GEARS A/S