Kontakt os nu!

+45 9660 5050

Mandag til fredag 8:00 - 16:00

niebuhr@niebuhr.dk

SISU

SISU gør det, de er bedst til

SISU lastbiler fra Finland er knapt så kendte som deres svenske ”brødre” Scania og Volvo, men faktisk har SISU produceret lastbiler siden 1931. Sammenlignet med de to nævnte mærker er SISU lastbiler, med en årlig produktion omkring 500 lastbiler, imidlertid en mindre spiller på markedet.

SISU er kendt for at fremstille skræddersyede lastbiler til tung transport af eksempelvis træstammer, grus og jord. Vognene bliver bygget ud fra tre grundmodeller, hvorefter de specificeres nøje ud fra kundens ønske og med meget håndarbejde undervejs i processen.

Efter et længerevarende forprojekt valgte SISU i 2003 at outsource hele deres tandhjulsproduktion til Niebuhr Gears. Så Niebuhr Gears købte virksomhedens fortandingsmaskiner og flyttede denne del af produktionen fra Finland til Danmark.

Niebuhr Gears blev valgt som samarbejdspartner, da vi kunne leve op til kravene om at fremstille både koniske og cylindriske tandhjul (og mere til) med vores produktionsapparat. For SISU var det rentabelt at lade ekspertisen overgå til Niebuhr Gears – så SISU kunne koncentrere indsatsen om andre dele af lastbilsproduktionen.

SISU lastbiler og Niebuhr Gears har en løbende dialog omkring design, materialevalg, innovation og produktudvikling – et frugtbart samarbejde omkring yderst spændende løsninger, der alle indgår i de forskellige lastbiltyper.

Læs mere om SISU her – og læs casen om SISU lastbiler til Dakar Rally her.

Find os på sociale medier
Design & WordPress: WPDK

COPYRIGHT © 2018 · NIEBUHR GEARS A/S