Kontakt os nu!

+45 9660 5050

Mandag til fredag 8:00 - 16:00

niebuhr@niebuhr.dk

Siemens

Medvind på det globale vindmøllemarked

Siemens Wind Power A/S er en af de helt store spillere på det globale vindmøllemarked. Tyske Siemens AG købte i 2004 det tidligere Bonus Energy A/S i Brande og har gennem årene øget aktiviteterne betydeligt, så Siemens i dag indtager rollen som verdens største producent af havvindmøller.

På verdensplan har Siemens Wind Power A/S omkring 6.100 medarbejdere, hvoraf omkring 4.000 medarbejdere er ansat i Danmark i hovedsædet i Brande eller på virksomhedens vindmøllefabrikker i henholdsvis Aalborg eller Engesvang. Koncernen omsætter årligt for et tocifret milliardbeløb og gennem årene har virksomheden produceret næsten 8.000 vindmøller.

Niebuhr Gears har været samarbejdspartner med Siemens Wind Power A/S gennem alle årene og en fast leverandør af tandhjul til vindmøllernes krøjesystem. Niebuhr Gears leverer således tandhjul til Siemens nacellefabrikker i hele verden.

I 2008 etablerede Niebuhr Gears en fabrik i Kina for at kunne betjene Siemens (og Vestas) på det globale marked. Fabrikken er det synlige bevis på, at vindmøller er en global industri, hvor det i høj grad handler om at optimere logistikken og ”nærhed” til markedet – uden at gå på kompromis med produktkvaliteten.

I al jysk beskedenhed har Niebuhr Gears præsteret en næsten fejlfri produktion til Siemens gennem alle årene – og en veldokumenteret, kvalitetsorienteret og meget højeffektiv produktion efter LEAN-principperne er en af hemmelighederne bag den høje succesrate.

Læs mere om Siemens Wind Power A/S her.

Find os på sociale medier
Design & WordPress: WPDK

COPYRIGHT © 2018 · NIEBUHR GEARS A/S